Menovky

utorok 10. septembra 2013

ZEMPLÍNSKY KAPOR 2013 sledujte priebeh preteku - Mivardi boduje!

Koniec preteku... Chalpci "mivarďáci" po veľkom boji vo finále obsadili skvelé 3. miesto v sektore Kamenec! Konečný súčet bodov 30960. Srdečne gratulujeme!!!
Sledujte priebeh súťaže a fotky na: ...



Kliknite na náš profil na facebooku a sledujte všetky novinky nášho tímu Mivardi: TU!

Škoda niekoľkých rýb, ktoré chlapcom padli a urezali šnúry v posledný deň preteku a tak stratili možnosť obsadiť ešte lepšie miesto. Nuž aj takáto býva rybačka!

Už 14.9.2013 štartujú najväčšie a najprestížnejšie kaprárske preteky
Zemplínsky kapor 2013 na Zemplínskej Šírave. Na rozlohe 33km štvorcových sa celkovo stretne 29 tímov nie len zo Slovenska aby predviedli svoje schopnosti a vedomosti v love kaprov. Mivardi sa opäť zúčastňuje nie len ako hlavný sponzor sektora, ale do bojov zasiahne aj náš tím Mivardi Slovensko...

Tím Mivardi Slovensko v zložení Tomáš Horgoš a Lukáš Girman sa popasujú s tými najlepšími kaprármi na Slovensku a okolí aby sa pokúsili zdolať legendárnu Šíravu a uchmatnúť niektorú z hlavných cien. Naši chalani sú takpovadiac "domáci" takže majú výhodu, že Šíravu dokonale poznajú a vedia sprispôsobiť taktiku vyžrebovanému miestu. Tento rok sa im už na tejto lokalite podarilo chytiť zopár krásnych rýb a preto im aj vy držte palce počas celého týždňového preteku. 
Vsádzajú predovšetkým na osvedčené kŕmenie, a tak sme nazreli čo si chalani vybrali tentokrát zo širokej ponuky Mivardi:
 
Celkové kŕmenie pozostáva z nasledujúcich zložiek:
 
Podľa Tomáša voľba padla jednoznačne na príchuť boilies Sea, ktorá sa osvedčila hlavne na väčších kapríkov, teda svojim zložením jednoznačne pôsobí selektívne na kaprov a vyhľadávajú ich tie väčšie kusy. Navyše aj na predchádzajúcich výpravách sa Sea osvedčila takže nebolo nad čím váhať!


Preteky budeme pozorne sledovať a prinášať čerstvé správy na našom profile na facebooku ako aj na našej stránke www.mivardi.sk! Držte aj vy chalanom palce a sledujte účinkovanie tímu Mivardi...



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára