Menovky

sobota 2. septembra 2017

Kreslo Comfort Quattro - recenzia

V minulom príspevku som sa Vám snažil popísať prednosti a konštrukčné prevedenie vaničky New Dynasty. Touto vaničkou sme schopný zabezpečiť úlovku maximálne možné pohodlie a bezpečnosť. V tomto príspevku by som sa rád zameral na výrobok, ktorý zabezpečuje maximálny komfort a pohodlie samotnému rybárovi. Niet nad to tráviť chvíle oddychu pohodlne usadený v kresle pri udiciach a užívať si čaro rybačky. 

Jednoznačne na tento účel slúži kreslo Mivardi Comfort Quattro. Toto kreslo si získalo povesť najlepšieho kresla na trhu, získalo veľa ocenení a pozitívnych ohlasov. Pri mojich návštevách rôznych revírov a rozhovoroch s miestnymi rybármi si všímam, že toto kreslo používa veľká väčšina rybárov v mojom okolí. Na moju otázku, ako ste spokojný (?) zaznieva jednoduchá avšak jednoznačná odpoveď: Nemá chybu!


Kreslo Mivardi Comfort Quattro má v zloženom stave rozmery 90cm*60cm. Je vyrobené z masívnej, pevnej konštrukcie. Možno by sa zdalo, že kvôli konštrukcii bude jeho hmotnosť vysoká, ale opak je pravdou. Jeho hmotnosť je prekvapivo malá cca 5.5 Kg. Kreslo Mivardi Comfort Quattro je rozložené priebehu pár sekúnd. Rozkladá sa roztiahnutým predného a zadného páru nôh. Ďalej stačí jednoducho nadstaviť uhol operadla a pohodlne sa usadiť. 

 

Výška sedacej časti pri minimálnom nadstavení nôh je 39cm. Na rozdiel od kresla Mivardi Comfort pribudli dve nastaviteľné nohy. Všetky nohy sa nastavujú samostatne. Na nastavenie nôh slúži špeciálne navrhnutý klip. Jeho jednoduchým potiahnutým nahor ľahko uvoľníme výsuvnú časť nohy. Spätným zatlačením klipu nohu zafixujeme.
Pri maximálnom výškovom nastavení nôh je sedacia časť zvýšená až o 17cm. Spodok nohy tvorí masívna pätka s priemerom 10cm, ktorá je osadená v guľovom kĺbe, čím je zabezpečený pohyb pätky do všetkých smerov. 


Na kreslo Mivardi Comfort Quattro je garantovaná luxusná nosnosť, až 130kg. Oproti iným kreslám sa v sedacej časti nenachádzajú žiadne skrutky alebo rôzne úchyty. Sedacia časť je počas sedenia neustále rovná a jej rozmer je 46cm*56cm. Operadlová časť je anatomicky tvarovaná a dostatočne vysoká (68cm) aj pre vyššieho rybára. V hlavovej časti sa nachádza priestranný neoprénový vankúš, ktorý sa príjemne prispôsobuje hlave. Operadlová časť sa nakláňa v ôsmych polohách vysunutím opierok rúk. Pri maximálnom naklonení je operadlo takmer vo vodorovnej
polohe. V tejto polohe si príjemne vystriete chrbát, prípadne pohodlne zdriemnete. Operadlá lakťov sú primerane dlhé na opretie celého predlaktia.

 

Na výrobu mäkkej časti boli vyrobené kvalitné polstrované, na dotyk príjemné materiály. Tieto materiály sú umývateľné. Po skončení sezóny vyutieram kreslo vlhkou handričkou a čisté uskladním. Ku kreslu Mivardi
Comfort Quattro je možné dokúpiť nepremokavú transportnú tašku Comfort Quattro s popruhom a úchytmi na pohodlnejšie prenášanie. Toto kreslo nepoužívajú iba rybári. Kreslo som často zazrel v rekreačných zariadeniach pri kempovaní, ba moji známi si toto kreslo užívajú pri večernom oddychu na terase domu alebo opaľovaní. Názov
tohoto kresla hovorí za všetko, jednoducho je komfortné. S kreslom Mivardi Comfort Quattro budete odchádzať od vody oddýchnutí a pohode.

Želám Vám všetko dobré.

Jaro





  




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára