Menovky

piatok 24. januára 2014

Všetky novinky 2014 už na Carpshow v Trenčíne!

 Rok 2013 bol pre značku Mivardi vo viacerých smeroch prelomový. Vďaka vám, našim verným fanúšikom z celého Slovenska, sme dosiahli najväčšiu podporu v našej doterajšej histórii. O tomto fakte svedčia stovky mailov, telefonátov či osobných stretnutí, prostredníctvom ktorých ste vyslovili obrovskú podporu v značku Mivardi. Je nám cťou oznámiť vám, že...za skvelými novinkami pre rok 2014 stojíte predovšetkým VY! Práve vy, vaše názory, skúsenosti a postrehy nám pomohli vytvoriť produkty, ktoré sú v našich podmienkach jedinečné, výnimočné! Nie najlacnejší "šmejd", nie jednorázový produkt, ale poriadne, prvotriedne a hlavne na 100% funkčné produkty, ktoré vám budú roky poctivo slúžiť a spríjemňovať chvíle strávené pri vode. To je naše krédo, to je krédo Mivardi, ktoré nás nikdy neopustí a ktorého sa budeme vždy držať!

Ako také malé "predjedlo" si vám dovoľujeme predstaviť zopár noviniek Mivardi pre rok 2014. Srdečne vás pozývame na ich podrobnú prezentáciu naživo na tohtoročné rybárske výstavy v nasledujúcich termínoch:
15.-16. 2. 2014 Carpshow v Trenčíne
13.-16. 3. 2014 výstava Rybárstvo a voľný čas Incheba v Bratislave
27.-30. 3. 2014 výstava Rybárstvo a poľovníctvo Agrokomplex v Nitre

Bivak New Dynasty XL
Bivak New Dynasty patrí vďaka svojim parametrom, použitým materiálom a mimoriadne precíznemu spracovaniu medzi TOP bivaky nie len na Slovensku, ale aj v okolitých krajinách. Pre priaznivcov ešte väčších bivakov sme tento rok vyvinuli verziu XL s rozmermi až 325 x 295 x 170cm! Štandardom pritom zostáva extra hrubý materiál M-Tec 410 s vodným stĺpcom 10 000mm, predný ochranný šilt, odnímateľná pogumovaná podlaha, horný ventilačný otvor, pevné 19mm tyčky, priečne rozperné tyčky, vnútorné úchyty, a mnoho iných detajlov!


Podberák Professional
Naj prepracovanejšie kaprárska hlavica na Slovensku! Hlavica s ramenami 1 x 1m a špeciálnou rýchloschnúcou sieťovinou, ktorá je pritom veľmi pevná a odolná voči ostrým plutvám rýb. Stačí jednoducho stlačiť výklenok na stredovom kĺbe a ramená sa okamžite zložia k sebe a ťahom ich vytiahnete. Perfektné pre použitie najmä v člne, kde nemáte dostatok manévrovacieho priestoru!

Jedálenská sada Premium
Praktická sada pre každého kaprára, ktorý rád trávi každú voľnú chvíľu pri vode. Jedálenská sada pre dve osoby obsahuje 2ks tanierov, príbor, nerezové hrnčeky s termo vložkami a samozrejme uteráčik.

Taška Spin Bag Executive Pro
Nástupca mimoraidne obľúbenej tašky Executive, ktorý prešiel výraznou modernizáciou, ktorá sa jasne prejavila do moderného dizajnu s vysokou funkčnosťou! Rozmery 45 x 25 x 28cm, štyri vnútorné boxy, precízne nepremokavé zipsy, či posltrované popruhy zabezpečujú celkový luxus tejto tašky.



Navijak Panther FS
Najvyššia rada špeciálnych kaprárskych navijakov Mivardi Panther sa dočkala aj svojej batrunner verzie! Precízny navijak Panther pre lov kaprov, vhodný pre extrémne dlhé náhody alebo na vyvážanie na veľké vzdialenosti. Naozaj paráda! 13 ložísk, prevod 4,6:1, kovová náhradná cievka s vyššou kapacitou, systém F.A.C.D pre rýchle zatiahnutie brzdy, systém ochrany pred vniknutím vody W.R.S a ďalšie funkcie, ktoré v sebe ukrýva tento PANTER!



 Profi kaprárske doplnky
Trendy v profesionálnom love kaprov sú čím ďalej tým silnejšie a vývoj v tomto smere napreduje doslova každý deň. Preto aj Mivardi má vytvorený klub svojich testerov a vývojárov, ktorí neustále pracujú na rôznych fintách a vylepšeniach pri love kaprov. O úspechoch aj v tejto oblasti svedčia určite vlasové rovnátka Rig Aligners, či ochranná fólia na boilies a pelety, či desiatky ďalších doplnkov, ktoré vám dokážu pomôcť pri okabátení aj toho najprefíkanejšieho kapra.


Sada signalizátorov Combo M1300
Už v poradí tretia rada signalizátorov záberu so vstavaným vysielačom Combo M1300 v sebe ukrýva rokmi overenú kvalitu Mivardi, moderný "imidžový" dizajn a to všetko za fantastickú cenu! Combo M1300 sa vyznačuje 100%-nou vodeodolnosťou, vysokou citlivosťou, dlhou výdržou batérií a dosahom až 150-200m. Čo vy na to?


Marvelis Baitrunner
Hľadáte navijak na bežné chytanie, bez potrieb ďalekého zavážania, ale zároveň vyžadujete maximálnu spoľahlivosť a kvalitu? Presne pre vás sme vyvinuli navijak Marvelis, ktorý vďaka špeciálnym vnútorným prevodom dosahuje extra hladký chod a veľkú silu skrytú v malom tele navijaka strednej veľkosti. Stačí vám ho uchopiť, zatočiť kľučkou a budete vedieť, že spĺňa všetko čo potrebujete.



Podložka Executive II
Maximálna ochrana pre ulovené ryby! Takto vnímame súčasné potreby nášho rybárstva a preto sme vyrobili ďalšiu zo špeciálnych podložiek pod ryby, ktorá spĺňa aj tie najprísnejšie kritériá ochrany rýb. Hrubý vnútorný matrac, pogumovaný nepremokavý povrch, vrchné prekrytie na suchý zips a pritom kompaktné rozmery so super skladnosťou. To je proste podložka Executive II.



Boilies Rapid s technológiou R-Factor
Jedna z najvýraznejších noviniek bude určite v oblasti výroby boilies. Po niekoľko ročných pokusoch a testoch sa nám podarilo dosiahnuť novinku v oblasti výroby boilies. 
Menej agresívnych konzervantov a viac prírodných atraktorov! Presne takto je možné jednoducho opísať princíp novej konzervácie boilies pod názvom R-Factor. Nechceme sa chváliť koľko akých obrovských kaprov bolo na toto boilies chytené, nechceme ukazovať gigantické ryby zo zahraničných revírov! My chceme aby bol každý náš zákazník spokojný a aby ste si pri každej rybačke na slovenských revíroch dosýta zachytali! Nové príchute Anglická jahoda, Ananás N-Butiric, Monster Crab, Cesnak čili alebo Chobotnica Asa vás pri rybačke samé presvedčia o ich kvalite a vysokom účinku! Prajeme aj vám krásne úlovky!

Dovoľte mi v menej všetkých usilovných ľudí, ktorí stoja v pozadí značky Mivardi, popriať vám nádhernú, na krásne úlovky štedrú rybársku sezónu roku 2014. Pevne verím, že i naďalej vám budú produkty Mivardi vernými pomocníkmi a parťákmi pri mnohých výpravách a všetkých chvíľach strávených na brehoch našich revírov!

   
Tomáš Dobrovodský              
a celý kolektív Mivardi             




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára