Menovky

utorok 18. februára 2014

Boli sme na Carp Show 2014

Už 9.ročník rybárskej výstavy Carp Show sa tento rok presunul do hál Expo Trenčín a v štyroch pavilónoch sa veru bolo na čo pozerať. Značka Mivardi sa - ako už tradične - prezentovala priestrannou a pestrou expozíciou. Najväčší záujem zo strany návštevníkov bol okolo aktuálnych noviniek. Z nich dominoval najrozmernejší bivak v ponuke značky - New Dynasty XL a nezaostávali ani nové navijaky.


Aeron Feeder s prednou przdou pútal okrem výnimočných parametrov aj svojim dizajnom a obletovaným prírastkom bola aj baitrunnerová verzia kaprárskeho Panthera. Odprezentovali sme aj najnovšie kaprárske a prívlačové tašky, sadu signalizátorov, profi podberák a podložku, či ďalšie doplnky a súčasti bižutérie. A pult s krmivami bol akousi degustačnou zónou, k novým príchutiam a arómam pričuchlo počas celého víkendu naisto pekných pár stoviek zvedavcov.




Podujatie bolo aj dobrou príležitosťou na stretnutie s ďalšími vystavovateľmi a obchodnými partnermi. Vydarený víkend pre masu rybárskych nedočkavcov lemovali inšpiratívne prednášky.

Našim fanúšikom a návštevníkom by sme radi poďakovali za obrovskú podporu na Carpshow v Trenčíne! Zároveň vás pozývame aj na ďalšie rybárske výstavy Rybárstvo a voľný čas v Inchebe 13.-15.3.2014 a výstava Rybárstvo a poľovníctvo v Nitre 28.-30.3.2014. Tešíme sa na vás!









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára